lørdag 3. april 2010

Hawaii 2010, the trip of my life!
HAWAII 2010, the trip of mye life!!

TAKK til alle som var med på turen. I LOVE YOUOnsdag morgen at 4ish våknet jeg vesidenav Frida, begge snudde hodet mot hverandre med et stort smil og skrek! 
En time senere kom Tobias inn, og enda et stort smil og skrik kom. 
Enda en time senere møtte vi Mathilde på flyplassen (som forresten, på et eller aent vis, hadde klart å forsove seg) 
Jeg og Mathilde gikk rundt på flyplassen å lette etter BareMinerals pudder fordi vi hadde litt ekstra tid, og plutselig møtte vi Clayton og moren hans! Vi gikk mot gaten, og moren til Clay inviterte oss til VILLAEN de bodde i på Kauai etter vi hadde vært en uke på Oahu. Plutselig fant vi ut at gaten stengte snart, så vi sprang så fort vi kunne og var selvfølgelig de siste ombord i flyet. Kom ikke som en overraskelse! Før flyet letta ringte vi Jannet for å spør henne om vi kunne bli en ekstra uke, og hun sa hun skulle sende mail til Donita. Vi snakket med hun neste gang, og fant vel egentlig at spontane planer ikke er det smarteste her...skikkelig kjipt!! Vi var en av de første som landet på Honolulu, så vi fikk en dag på stranden før alle de andre kom! På stranden møtte jeg Silje - utrolig merkelig og gøy å møte noen fra Haugesund etter 8 mnd. Spessielt på Hawaii!Neste dag dro på på en tour rundt Oahu, så forskjellige plasser hvor diverse filmre hadde blitt spilt inn, tok oss en tur på stranda, innom Dole og spiste på Hard Rock Café. På fredag tok vi turen opp til Diamond head, hvor vi hadde utsikt over Honolulu! Utrolig fint.På lørdag busset vi til USS Arizona memorial på pearl harborl. Der så vi en film om angrepet fra the Empire of Japan på Pearl Harbor, og dro ut til hvor båten ligger nå. Etterpå gikk vi til stranden og surfet! Senere på dagen dro vi til kjøpesenteret hvor vi spiste på "bubba gump shrimp factory" resturant (fra forrest gump filmen) og shoppet litt før vi dro hjem. 
På søndag bare slappet vi av på Waikiki beach, noen leide surfebrett, andre lå på stranden med olje og sitron i håret. Senere på kvelden dro vi til en tradisjonell Hawaiian Luau hvor det var holahola dancing, ild-sjonglering, mat osv. Jeg og Mathilde klarte å sette oss på feil buss så vi følte oss ganske loners når vi var med den andre gruppen som vi ikke kjente! På mandag snorkla vi. På kvelden dro vi til Senór frogs, en mexican resturant hvor det også ble litt underholdning. På tirsdag dro vi på seiltur fra Waikiki beach, slappet av på stranda, spilte volleyball (LIEN, SEIERSDANSEN). Om kvelden hadde vi et farvell-party på planet Hollywood hvor det var dansing og michael jackson dansing. Var godt å være på en dans med norske folk, er ikke så alt for begeistret for "grinding" som de så fint kaller dansestilen deres her. Vil ikke gå mer innpå det:)

På onsdag var det skikkelig trist stemning, hadde IKKE lyst å dra. Vil takke alle som var på turen for å gjøre den så sinnsykt bra!! Fantastisk gjeng, miss ya'll already:( Blir reunion til sommeren!! 


Bilder