fredag 25. desember 2009

Merry Christmas!

Merry Christmas!

God juuuul! først av alt, sykt merkelig å ikke vær med familien på julafteen ææ.
Men var veldig koselig her også. Skjedde ikke så mye 24. desember, men christmas morning den 25 var utrolig koselig. Vi fikk christmas stockings først, og etterpå åpnet vi gaver. Fikk sminke, D&G veske, forever21 gavekort (love), og masse s
måting av vertsfamilien. Fikk endel småting hjemmefra også, men ville helst ha penger. prøver å spare litt, og ikke bruke penger på unødvendige ting vel. haha..

Har for det meste vært med familien de siste dagene. I går hadde vi besøk av litt familie og venner, hvor det ble spill og god mat. Jessie sov over så det ble til at jeg, hun og vertsbror sov på sofaen i stuen. mmm. I dag hadde vi besøk av sevier-familien hvor vi bl.a. hadde en tradisjonell jule-lek hvor de utveksler gaver. Alle kjøpte en ting for $25, selve leken gikk ut på å stjele den pakken du helst ville ha. Går ikke mer inn på det, regner med at det ikke er så veldig interressant haha. Senere på dagen gikk jeg over til Zblewski's house hvor Sindre, utvekslingstudent fra Norge som bodde der ifjor, var på besøk, yey go norway. Hyggelig å se alle i Zblewski familien igjen også:)

Vertsøsters datter, søøøt


Sevier family


Christmas stocking!

Vertsbror (JJ) og JadePedikyr med jentenee:)


Victoria og meg, short story:) Ginger. Har forresten farget håret hey


Om ca. 4 timer forlater jeg huset, headed mot flyplassen i Seattle
for å dra til Alaska, yey! Blir utrolig mye reising dette året. Først Alaska - San Diego - Hawaii -reising rundt i USA med familien (uvisst hvor) og tilslutt Magaluf med verdens beste jenter i sommer : D (glemte å fortelle det mamma og pappa hehe send meg en mail)
SYKT gira:D:D:D:D

Kommer Alaska bilder når jeg kommer hjem rundt 1. Januar.

KLAR FOR ALASKA VEL

Hadeee

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen kommentar