fredag 4. september 2009

Day 1, 2, 3, 4, 5 aand 6

Day 1, 2, 3, 4, 5 aand 6

Har egentlig ikke gjort så veldig mye siden eg kom her. Dag 1 og 2 gikk mest til soving.
Ellers har eg vært på BBQ hos Tobias med en del folk fra hans skole. Han har et utrolig fint hus, lucky boy.. De hadde også egen bane til firhjulinger (toseter) som me kjørte med, UTROLIG digg : D Frida va der og, herlig å møte hu igjen!
Utenom det har eg vært en del hjemme hos Zblewski familien, slapt av med guttenee. Går masse i basket og x-box om kveldene – jepp, leve så å si bare med gutter atm. Meen eg kose meg:) Va på kjøpesenteret en liten tur, håpe det blir litt mer av det. Føle ikke helt at eg kjenne byen enda, e akkurat som å ankomme en plass når du e på ferie og du kje helt vet kor sentrert du bor i forhold t plassen. Vanligvis finne du utav det etter en dag eller to, men iiikke her! E ikke mulig å gå t noe kjøpesenter, må alltid kjøre! Bussene e kje særlig aktive heller, så e litt vanskelig å komme seg rundt.
Nederlag etter nederlag når det gjelde å vinne – basketball e ikke så lett når han ene har gått på topplag i Washington og i tillegg e 3 ganger større enn deg. Guitar hero e heller kje min ting, kan kanskje skylde på at klokken ble halv 5 AM og at eg aldri har spilt det før? Vet Alex har gjort det, selv om han seie han ikke har det!!
I dag har eg, Tobias, Devan, Josh og en til spilt risk av alle ting. Det va gøy, til tross for tap der OG. Resten av dagen gikk til film, tur i skog med flaggermus og karlsvognen og leting etter noe mat som ikke går under kategorien ”junk food”. Me fant ingenting..
I morgen tror eg det football kamp (amerikansk fotball). Det blir fuun!

Registrering på skolen e unnagjort, endte opp med disse fagene;

1. Semester

US History

Volleyball

Biology

American lit (english)

Pre Calculus

2. Semester

US History

Digital Photography

Biology

American lit

Pre calculus

Digital Graphics

Mulig eg bytte ut Digital Photography med enten psychology eller laws and justice pga rykter om dårlig lærer. We’ll see!


alt e litt større her, hrhr


Maatttt


My new BFF
Inngangspartiet til huset til Tobias
Rommet eg bor på nå :)


1 kommentar:

Legg igjen kommentar