lørdag 29. august 2009

New York day 2

New York day 2


Digge fortsatt NYC, det e helt sykt. En by som MÅ oppleves!!

Andre dag va litt for regnfull dessverre. Begynte med en liten guidetur i bussen, fulgt av lunsj i Central Park. Etterpå va me på rockefeller, pictures coming up! Og så va det shopping på 5th avenue + en liten taxitur for meg, Mathilde og Hilde til New York’s største Victoria’s Secret butikk og forever21 :D:D:D

Etterpå kjørte me videre til times square for å spise middag på hard rock café, og for rusle litt rundt å se :) det va mørkt og dødsfint! Mathilde tvingte oss (hehe) opp i øverste etasje til et hotell så me fikk sett utsikten derfra og :) Bygningene e så høye, helt sykt!

Huske ikke helt om det va denne dagen eller dagen før vi tok en perfekt avslutning av dagen i bassenget og boblebadet på hotellet – dødsdigg!

New York har vært helt fantastisk, savne det allerede!

I dag tok eg og Frida flyet kl. 07.00 fra Newark til Seattle, og me måtte ta bussen 04.15. Eg våkna først 03.30, men klarte å sovne igjen, våknet igjen noen minutter over 8, ooops! Etter en liten kjøretur sto eg og Frida utenfor flyplassen, kom oss gjennom innsjekkingen og sikkerhetskontrollen og fant gaten! Hadde fortsatt en time eller to igjen før flyet gikk, så me bestemte oss for å spise frokost. Junk food kjedene va overalt, men me fant en plass de solgte salat og smoothie, ganske stoltee : DD

Flyet va skuffende, ingen egen tv-skjerm denne gangen..

Etter 6 timer på fly og 3 timer tilbake i tid, kom me fram, fant bagasjen og dro vær for oss. Hu med vertsfamilien, og eg med områderepresentanten som eg ska bo hos i en uke! Me kjørte innom huset eg ska bo i, og skolen eg ska gå på før me kjørte hjem til Zblewski familien. Nå bor eg med Donita og mannen, sønnene deres Alex og Bryan og en utvekslingsstudent fra Colombia som heter Jaime:)

I morgen ska eg bli med til kirken, på mandag ska eg på skolen for å sjekke ut aktivitetene og evnt. Melde meg på en, og på tirsdag e det innsjekking og omvisning på skolen:)
the forever21 girls : D


"salaten" Vet kje om du ser det så godt, men den e dekka med nachos,
masse kjøtt og ost, dip og liitt salat under:)

kim sa me sko bli feite iløpet av året

Inngangspartiet på skolen


identisk kledde jenter på flyplass, hehehe:D

HADE


1 kommentar:

  1. Hei! Sorry for at jeg er litt random creeper akkuratt nå, men jeg fant linken din på bloggen til Julie (et lite stykke julie), jeg bor også i Washington ganske nærme Seattle. Hvor lenge har du vært her?

    SvarSlett

Legg igjen kommentar